Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Συνδυασμός ισόρροπης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης


Στα πλαίσια του 2ου AGRO QUALITY FESTIVAL, στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του Δήμου Αθηναίων, όπου ο Δήμος Τανάγρας εκπροσωπήθηκε με δυο περίπτερα και έξη συμμετοχές με τοπικά προϊόντα, διοργανώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού και την foodstandart A.E., ημερίδα με θέμα «Πράσινο Marketing και Εξαγωγές». Στην ημερίδα ομιλητής ήταν και ο Δήμαρχος Τανάγρας Βαγγέλης Γεωργίου, που αναφέρθηκε στο συνδυασμό ισόρροπης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης.
Να σημειώσουμε, πως κύριος στόχος της όλης διοργάνωσης, που έγινε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ήταν να αναδειχθεί η δυναμική της χώρας μας στο επίπεδο των αγροτικών προϊόντων. Πιστοποιημένα και παραδοσιακά προϊόντα, έδωσαν για τρεις μέρες στους επισκέπτες της έκθεσης, μια ελπίδα μέσα στην οικονομική κρίση που μας μαστίζει, βγαλμένη από την Ελληνική γη και τα σύγχρονα αγροτικά χέρια.

Την ομιλία του Δημάρχου Βαγγέλη Γεωργίου, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, μεταξύ των οποίων, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Περγάλιας και Κλεάνθης Παναγιωτίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Γκίνης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Απόστολος Καψάλης.