Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ο Δήμος Τανάγρας συμμετέχει στο 2ο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας


Άνοιξε χθες, Παρασκευή 13/5, τις πύλες του, το 2ο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας, στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ» στο Γκάζι της Αθήνας, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και αύριο Κυριακή 15/5. Στο φεστιβάλ-έκθεση συμμετέχει και ο Δήμος Τανάγρας με 6 παραγωγικούς φορείς. 
Παρών στα εγκαίνια ήταν και ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γεωργίου, τα οποία έγιναν με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη. Παρόντες ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Νίκος Σιφουνάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς κ. ά.

Πριν τα εγκαίνια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, παρέστη στην εκδήλωση «Αγροτική Επιχειρηματικότητα & Αγροτουρισμός», την οποία διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ. 
Αύριο Κυριακή, ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γεωργίου, θα μιλήσει στις 12.00 σε ημερίδα με θέμα "Πράσινο Μάρκεντιγκ και Εξαγωγές" στον ίδιο χώρο. 
Οι 6 παραγωγικοί φορείς που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, αντιπροσωπεύοντας το Δήμο με τοπικά προϊόντα τα οποία διαθέτουν, είναι:
1. Γεωργίου Παρασκευάς - Φυσικά Χειροποίητα Σαπούνια
2. Δουγέκος Δημήτριος - Τσίπουρο
3. Κατσέλης Ιωάννης - Βιολογικό Κρασί
4. Μαρίνου Ηρακλής - Αλεύρι
5. Παπακωνσταντίνου Ιωάννης - Βιολογικό Κρασί
6. Παπακωνσταντίνου Χρήστος - Βιολογικό Κρασί