Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Παρεμβάσεις του δήμου σε προβλήματα της καθημερινότητας


Ξεκίνησαν οι εργασίες προσωρινής αποκαταστάσεις του δρόμου που περνά μπροστά από τις εγκαταστάσεις του «ΜΕΤΡΟ» στα Οινόφυτα, μέχρι να γίνει πλήρης επανατοποθέτηση ασφαλτοτάπητα, ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα διέλευσης των αυτοκινήτων που υπάρχει.

Με φροντίδα των υπηρεσιών του δήμου, γίνεται στο ΕΠΑΛ Σχηματαρίου υπογειοποίηση της παροχής ηλεκτροφωτισμού, μετά την κλοπή που έγινε σε υλικά και καλώδια και τη βλάβη που άγνωστοι προξένησαν.

Ο δήμος Τανάγρας, με φροντίδα του αντιδημάρχου Βασίλη Περγάλια, κατάφερε να διατεθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μηχάνημα γκρέιντερ, το οποίο για μια εβδομάδα περίπου θα ασχολείται με τον καθαρισμό των πλαϊνών και με την ομαλοποίηση δρόμων με προβλήματα στην επιφάνειά τους. Ήδη από σήμερα, το μηχάνημα με τις οδηγίες του αντιδημάρχου, έχει ξεκινήσει τον καθαρισμό των πλαϊνών της λεωφόρου Σχηματαρίου μέχρι το Δήλεσι.

Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια και τις αρμόδιες υπηρεσίες, μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, έγινε αποκατάσταση των διαχωριστικών γραμμών των λωρίδων κυκλοφορίας στον περιφερειακό δρόμο Οινοφύτων-Σχηματαρίου.