Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Συναντήσεις του Δημάρχου, για τα Σχέδια Πόλης Οινοφύτων και Δηλεσίου

Ενημερωτική και ανταλλαγής απόψεων συνάντηση, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Τανάγρας Βαγγέλης Γεωργίου, με τους μελετητές του Σχεδίου Πόλης Οινοφύτων, στο Δημαρχείο στο Σχηματάρι. Η νέα Δημοτική Αρχή διευθέτησε παλαιές εκκρεμότητες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, η μελέτη θα αναρτηθεί.
Άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν και η υλοποίηση της νέας στάσης του ΟΣΕ στα Οινόφυτα, που έχει κριθεί θετικά απ’ όλες τις πλευρές και η κατασκευή στάσης στον παράπλευρο δρόμο στα Οινόφυτα από τη «Νέα Οδό».
Επίσης, ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γεωργίου, είχε την περασμένη Τρίτη προγραμματισμένη συνάντηση με την Διευθύντρια Πολεοδομικού Σχεδιασμού κα Κουδούνη στο ΥΠΕΚΑ, με θέμα τη συνέχιση του Σχεδίου Πόλης του Δηλεσίου. Να σημειώσουμε, πως έχουν προχωρήσει όλες οι μελέτες που είχαν ζητηθεί και στη συνάντηση αυτή υπήρξε εποικοδομητικό κλίμα και καλή πρόθεση να στηριχθεί οικονομικά το μεγάλο αυτό έργο. 
Σε συνέχεια της συνάντησης αυτής, θα γίνει και δεύτερη συνάντηση του Δημάρχου με την Γενική Γραμματέα του ΥΠΕΚΑ κα Καλτσά, τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας.